Black friday si reducerile la sacouri

Este luna februarie, anul 2016 dupa Hristos iar evenimentul mondial asteptat de iubitorii de cumparaturi si nu numai este “sarbatoarea” declarata deja,  Black Friday.

Black Friday sau Vinerea Neagra a intrat in constiinta societatii bazate pe consum, fiindca asa am putea descrie societatea in care traim astazi. Teoretic Black Friday se manifesta, in ultima zi de vineri din luna noiembrie a fiecarui an, dar in Romania aceasta traditie a fost adoptata in ultimii ani si nu se respecta intocmai. Fiindca comerciantii fura startul, ofera asa zise reduceri si oferte tot anul, reduceri discutabile.

Black Friday in Romania a intrat prin intermediul magazinelor online si a fost preluat si de cele clasice, avand un succes real…acea zi oferind rulari impresionante de stocuri si de bani totodata.

Nisa de fashion ofera de black friday in general reduceri foarte mari, fiindca cu totii stim ca in acest domeniu adaosurile comerciale sunt foarte mari, diferentele dintre sezoane poate fi si de 70%, iar adevaratul pret de confectie poate sa fie si de 3-5 ori mai mic decat pretul de la raft.

Astept cu interes ofertele de black friday 2016 la categoria sacouri si ma astept  sa vad reduceri impresionate fiindca chiar vreau sa fac niste achizitii anul acesta pentru a-mi imbogati gardeoba, nu m-ar deranja sa achizitionez sacouri reduse nici macar pentru sezonul de vara, gen din colectii trecute daca sunt de buna calitate si daca imi plac. Sacourile spre deosebire de alte obiecte vestimentare nu prea se demodeaza fiindca sunt niste articole clasice.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *