Rochie de bal si sacou

sacou in licee

Va povesteam de balul de absolvire, care probabil la sfarsit de liceu este un eveniment cu adevarat notabil, fiindca n-as putea spune ca a avut aceeasi insemnatate balul de absolvire a scolii generale,  la sfarsit de clasa VIII, sau cel de la finalul facultatii.

Imi amintesc si acum cum colegele mele se pregateau inainte de balul de absolvire cu luni de zile  in avans, pentru a putea etala o tinuta originala. Plecau in weekend impreuna cu familia sute de kilometri distanta pentru a cauta rochia de seara perfecta pentru acest eveniment… totul pentru a nu exista riscul ca sa-si mai imparta tinuta aleasa cu vreo colega din liceu. Cred ca aceasta este cea mai mare umilinta pentru o fata, ca la balul de absolvire sa aiba o rochie asemanatoare cu o alta colega, care poate este si vreo “rivala nedeclarata”.

O rochie de seara pentru balul de absolvire trebuie sa fie cu adevat unica fiindca doar o data in viata o fata trece prin aceasta fastuoasa petrecere.  In ochii mei, fetele astea sunt nebune, de parca pasa cuiva cu adevarat ca si-a luat rochie din Bucuresti sau Constanta. Fie!…

Rochia de seara de la balul de absolvire si sacoul are o tangenta clara spre dimineata, la tigara, cand sacourile ajung sa acopere trupurile infrigurate si transpirate ale tinerelor domnite, fireste faca se gaseste vreun tanar galant prin zona.

La barbati este mai simplu, la femei mereu va fi complicata alegerea unei tinute pentru orice tip de eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *