Sacou pentru birou

Este foarte important sa ramanem conectati la noile tendinte in moda, chiar si atunci cand vine vorba de un sacou, pentru a putea iesi in lume cu capul sus si cu un plus de incredere prin faptul ca suntem la curent si aplicam avangarda in vestimentatie. Insa uneori nu asta reprezinta totul, fiindca piesele vestimentare de avangarda nu sunt in totdeauna cele mai comode si multi dintre noi au un loc de munca, unde merge zilnic, aici intervine tinuta de seriviciu.

Daca locul de munca presupune activitatea intr-un birou, cel mai simplu si de apreciat este purtarea unui sacou…Sacoul pentru birou trebuie sa reprezinte omul dar si activitatea pe care o desfasoara, in general trebuie sa fie foarte comod pentru a permite desfasurarea unei zile intregi imbracat(8-12 ore dupa caz).
Fireste acest sacou putem sa-l adaptam ca piesa unor tinute ce tin cont de sfaturile criticilor de moda si de trandul general din prezentarile de moda pentru sezonul in curs sau pentru cel viitor(asta daca vrem sa fim cu un pas inainte tuturor).

Pentru barbatii care-si desfasoara activitatea in birouri am o recomandare in aceasta seara, un sacou pentru birou in carouri, din material natural, atent croit pe masura celui care-l poarta. Cromatica il recomanda pentru anotimpul in care ne aflam dar si pentru cele doua care vin, datorita culorilor deschise ce nu atrag radiatiile solare transformandu-le in caldura.

sacou pentru birou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *