Tuxedo la Gala Globurilor de Aur 2016

Sacoul tip tuxedo este o piesa vestimentara barbateasca foarte recomandata pentru evenimente deosebite, mai ales la el se poarta la evenimente ce au loc dupa ora 18:00. Am scris mai multe despre istoria acestui element de imbracaminte masculin in articolul dedicat smokingului si tuxedo -ului.

Ceremonia de acordare a Globurilor de Aur a avut loc pe 10 ianuarie, anul acesta, eveniment gazduit de catre lantul hotelier Hilton.

V-am scris despre o gala de acordare a premiilor la Balonul de Aur, insa aceea reunea oameni ai sportului, acum a venit vremea sa vedem cum se imbraca artistii.

Fotografiile sunt imprumutate  de aici: hollywoodlife.com.

Leonardo Di Caprio a purtat un sacou semnat Giorgio Armani, un tuxedo simplu de culoare neagra cu rever satinat si accesorizat cu un papion clasic si o pata de culoare prin bratara rosie confectionata manual. Leo a suprins prin moderatie si prin faptul ca este totusi un artist modest in “speach”.

sacou-leo-dicaprio-golden-globes-2016

Quentin Tarantino un regizor de aur al ultimilor ani, a aparut degajat pe covorul rosu, cu un nod lejer al cravatei ce asorta un sacou clasic in doi nasturi.

sacou-quentin-tarintino-golden-globes-2016

Orlando Bloom s-a imbracat absolut implecabil pentru covorul rosu al Globurilor de Aur, criticii de moda neavand ce remarca sa-i faca decat ca printr-un tuxedo, semnat Lanvin, asemeni celui purtat de el nu poti gresi niciodata daca iti alegi sacoul corect dimensiunilor tale.

sacou-orlando-bloom-golden-globes-2016

Channing Tatum a purtat un incatator sacou tip tuxedo semnat Dior.
Problema este ca parca nu se leaga trecerea dintre minunatul sacou si pantaloni…criticii vor avea de comentat la adresa lui si nu de bine neaparat.

sacou-channing-tatum-golden-globes-2016

Matt Daemon n-a gresit alegand sa imbrace un tuxedo clasic.

sacou-matt-damon-golden-globes-2016

Will Smith  s-a imbracat la fix intr-un sacou de gala, nasturii negri ai camasei se asorteaza cu reverul satinat al tuxedo -ului albastru si cu papionul.

sacou-will-smith-golden-globes-2016

Dupa cum bine ati observat tuxedo la aceste evenimente este un pariu vestimentar sigur, iar cu putina inspiratie puteti iesi chiar in evidenta in mod pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *