Sacoul si serviciile UBER Romania

Ce este UBER?
Uber se autointituleaza un serviciu modern de mobilitate urbana. Efectiv este o platforma/aplicatie mobila care permite clientilor Uber sa intre in contact cu un sofer detinator de masina, acreditat de cei care se ocupa de functionarea aplicatie in tara noastra.

Am circulat o singura data cu Uber, fireste ca in Bucuresti, primul oras din Romania pe care Uber si-a deschis serviciile fiind capitala, a fost o experienta placuta. Masina a fost din categoria celor premium, soferul de origine araba dar vorbitor de limba romana, o gazda placuta. N-am folosit personal aplicatia fiindca am fost un grup care a plecat de la o petrecere si unul dintre noi a chemat masina Uber, sau soferul Uber, cum vreti…
Sa circul prin Bucuresti cu Uber a fost mai placut decat cu mijloacele de transport in comun si chiar mai placut decat sa folosesc taxiul.
Aplicatia foloseste GPS-ul pentru a pune in relatie directa soferul Uber si clientul Uber, iar plata nu se face cu cash ci cu un cont creat in baza unui card.

Cum vad eu Uber?
Eu vad ca un serviciu de transport premium.
Il vad ca pe o solutie pentru taximetristii “mafioti”, eliminarea din cheltuielile curente a celebrelor bacsisuri.
Il vad ca o facilitate pentru turisti, datorita sigurantei si faptului ca sunt familiarizati cu sistemul.

Am tot amintit in articol cuvantul premium, asta fiindca aplicatia reuseste sa aduca laolalta:
servicii premium Uber
soferi premium Uber
clienti premium Uber
masini premium Uber

Cand ma gandesc la premium, ma gandesc la barbatul in sacou, afacerile se fac mereu la sacou indiferent ca e vorba de un costum clasic sau o tinuta smart casual.
Astfel Uber si sacoul merge mana in mana, fiindca altfel nu se poate. Sacoul ofera ca si aceata aplicatie mobila, Uber: credibilitate, autoritate, siguranta, niste valori ce tin de vremuri apuse dar care stau sa rasara din nou.

sacoul si Uber
Sursa foto angel.co

Va scriam in articole trecute ca soferii de masini premium si chiar pasagerii lor poarta sacoul. Astfel de oameni se orienteaza pentru garderoba lor catre sacouri premium!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *