Sacou Dolce Gabbana in colectia 2016

Casa de moda italiana fondata de Domenico Dolce si Stefano Gabbana au prezentat in acesta saptamana la Milano tendintele prospectate de catre ei pentru sezonul de iarna 2016-2017 si nu numai.

Prezentarea de moda a avut loc in capitala modiala a modei, Milano a reprezentat o resedinta pentru o colectie “Sicialian Western”, unde motivele  “western” au fost la ele acasa, de la recuzita formata din cactusi, la fundalul muzical si chiar la proiectii din celebre filme din “Vestul salbatic” punand intr-o lumina noua un sacou Dolce Gabbana.

Dolce & Gabbana au pus un accent deosebit pe componenta vestimentara despre care vorbim necontenit pe blogul sacou.net , sacoul pentru barbati, fiindca aici vorbim despre o colectie de moda dedicata exclusiv sexului barbatesc. Un sacou Dolce Gabbana potrivit anului 2016 si chiar pentru 2017, fiindca aceasta colectie reprezinta avangarda in moda pentru perioada urmatoare, dand nastere unor noi tendinte dupa cum puteti observa chiar si daca ne raportam la un simplu sacou.

Casa de moda italiana a dedicat pentru sacou Dolce Gabbana o atentie deosebita, el aparand pe scena de prezentare de cel putin 25 de ori, sub diverse forme, stiluri ale croielii, stiluri ale cromaticii, etc.  Sacoul pot spune ca a fost elementul cheie in aceasta a prezentare de moda colectiei Dolce Gabbana inspirata de “westernul sicilian”.

Motivul artistic principal promovat pentru 2016 de catre Dolce Gabbana este personalizarea cu broderie manuala, broderie care se regaseste predominant in aceasta colectie “Sicilian Western”. In imaginile de mai sus imprumutate de pe  dolcegabbana.com, site-ul oficial al companiei, putem observa nu un  sacou Dolce Gabbana ci peste 25 orientat catre original, catre unicitate, chiar arta manuala clasica daca este sa privim contextual multimea de broderii care pot fi regasite in colectia de sacouri Dolce Gabbana 2016.

Este un “must have” sa ai in garderoba un sacou Dolce Gabbana, poti achizitiona un astfel de sacou de aici, click!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *