De la tricou la sacou: Usain Bolt

De la tricou la sacou, este o rubrica noua in care vom prezenta oameni care au ajuns sa se bucure de succes dupa multa munca, sacrificiu si daruire.
Sunt multi oameni contemporani cu noi care au dobandit succesul si bucuria de a se afisa in public in sacou desi tricoul a fost pentru mult timp “haina” cea de toate zilele.
Acest articol a fost inspirat de un Head Manager de la Puma, printr-un post pe facebook:
de la tricou la sacou Usain Bolt

Usain Bolt este un sportiv desavarsit, un atlet complet pentru efortul anaerob, a devenit celebru dupa ce a doborat recordul mondial pentru cursa de 100 m apoi a reusit sa isi doboare propriul record. Detine recorduri si la 200 m, 300 m si 400 m stafeta.

Usain este probabil cel mai cunoscut jamaican din lume la momentul actual. El s-a retras din activitate iar in ultimul timp este vazut mai mult imbracat la costum, etaland sacouri scumpe pe la evenimente de caritate, prin reclame si aparitii televizate.

Totusi contrar faimei de care are parte Bolt a ramas un tip modest, nu a avut aparitii scandaloase este un adevarat sportiv, un om asezat cum se spune prin zonele astea. Indiferent ca poarta un tricou de antrenament Puma sau un sacou semnat de un celebru creator de moda la cei 195 cm si 94 de kg Usain afiseaza o imagine stilata, emanand totodata o personalitate puternica.

Putini sportivi, mai ales romani se pot mandi cu performante, viata extrasportiva precum a atletului jamaican, dupa niste performante atat de impresionate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *