Sacoul pentru petrecerea de sfarsit de an

Pentru majoritatea angajatilor, firmele in care lucreaza organizeaza in decembrie o petrecere de sfarsit de an, petrecere care celebreaza pe cei care au reusit sa reziste in echipa pe durata ultimului an de munca.
Petrecerea de sfarsit de an deja este o traditie printre angajatii corporatisti, ba chiar este un moment cheie pentru a etala tinute care mai de care mai elegante.
Povestea tinutelor purtate de sexul feminin este diferita si o voi trata intr-un articol separat, intr-un articol urmator tot aici pe blogul sacou.net.

Cand vine vorba despre povestea cu barbatii la petrecerea de sfarsit de an, atunci intram intr-o tema care poate fi tratata zile si nopti, adica ramane si ca tema pentru acasa. Un barbat, angajat al unei firme corporatiste, nu poate sa se prezinte la o astfel de petrecere fara subiectul tratat pe acest blog zi de zi, sacoul.
Sacoul este si trebuie sa fie nelipsit dintr-o tinuta a unui barbat elegant, iar cu foarte mici exceptii petrecerile de sfarsit de an sunt elegante.

O petrecere de sfarsit de an poate avea anumite tematici, de aici tinuta poate sa varieze foarte mult, dar sacoul se incadreaza in orice tinuta fie ca tema se adreseaza ” Gangsterilor anilor 30″, fie ca este o petrecere “Retro”. Sacoul in istoria moderna cel putin este prezent in toate formele.
smoking grammy 2015

Domnilor va rog sa va ganditi de doua sau chiar de trei ori daca va trece prin cap ideea sa mergeti, la o astfel de petrecere de final de an organizata de firma in care lucrati, fara un sacou!

La aceste petreceri deseori participa toti “sefii”, poate si colaboratori apartinand altor firme si trebuie sa respectati un cod vestimentar decent, un cod vestimentar din care sacoul este nelipsit cand ciocniti un pahar de sampanie simbol al succesului.

Militez pentru purtarea sacoului, fiindca trebuie sa emanati masculinitate iar sacoul este o piesa ce reprezinta barbatul! Stiu exista si sacouri pentru dama, dar sunt niste derivate despre care am discutat in alt articol.
Totusi din respect pentru doamnele care va insotesc, care trebuie sa fie pur feminine, trebuie sa purtati sacoul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *