Sacoul in combinatii ciudate

Va mai spuneam eu sunt un militant al purtarii sacoului in orice combinatie, in orice situatie, de aceea si scriu acest articol fiindca este o combinatie mult mai exotica decat ce putem vedea in mod uzual, dar ea exista!
Sacoul poate fi purtat cu pantaloni de barbati si femei, poate fi purtat impreuna cu o fusta in cazul femeilor… dar la barbati v-ati gandi sa ii vedeti cu ceva vaporos si cu genunchii goi plus un sacou?

Barbati purtand sacoul cu kilt ati vazut?
Va zic ca am vazut si in Romania, la o petrecere in Bucuresti, purtand pe cineva kilt si sacou evident am vazut la televizor insa totusi a fost live si cat se poate de real. Era un fel de cocktail pompos, unde mai toata lumea a venit cu sacoul tuxedo.

Ciudat este dar smocking si kilt nu pare foarte masculin, insa nu este ceva de nemaivazut fiindca kiltul este un obiect vestimentar traditional al Scotiei, iar oamenii din Regatul Unit sunt plini de eleganta. Astfel ca nu e de mirare combinatia dintre kiltul traditional scotian si sacoul elegant.

Fireste ignorantii si homofobii vor arunca cu rosii stricate in aceasta combinatie. Kiltul nu este pentru oricine, sacoul este si el un obiect tare fiindca trebuie sa aduca tinutei o anumita legatura cu prezentul.

sacou si kilt

E drept ca nu este o tinuta foarte raspandita in lume, desi sacoul are utilizare globala, kiltul este specific scotienilor, dar ei de-a lungul istoriei s-au imprastiat in toate cele 4 puncte cardinale.
Cu toate astea criticii de moda sustin aceasta alegere ca fiind de bonton, mai ales stiind ca un kilt traditional costa cateva mii de lire si in combinatie cu sacoul care rezoneaza rafinamentul daca este de calitate nu puteti da gres chiar intr-o ceremonie cu staif.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *