Sacoul, camasa si ceasul de mana

Sacoul este o un obiect vestimentar purtat foarte des in combinatia amintita in titlul articolului, “sacoul, camasa si ceasul de mana”, fiind o combinatie clasica. Nu poti gresi cu o abordare care sa cuprinda cele trei elemente distincte:
Sacoul – ofera reprezinta primul scut de aparare impotriva factorilor externi, el este si practic in multe dintre conditiile atmosferice datorita modului usor in care poate fi inalaturat, devenind astfel un accesoriu.
Camasa – reprezinta elementul de legatura, ea fiind mediul de tranzitie dintre mediul exterior prin sacou catre cel mai mare organ al omului.
Ceasul de mana – este un instrument de masura al trecerii timpului, defapt este un reper relativ si de sine statator intr-o mare infinita definita “existenta”.

Am zis ca alegerea celor trei elemente nu duce niciodata spre dezastru, asta doar in cazul in care sacoul, camasa si ceasul sunt purtate si etalate public in mod corect. Spun toate astea fiindca exista anumite rigori vestimentare care trebuie respectate atunci cand purtam sacoul, alte rigori vestimentare cand purtam o camasa si tot asa.

Cand purtam cele trei elemente amintite: ceasul, sacoul si ceasul de mana trebuie sa respectam o regula “nescrisa” dar cunoscuta de cunoscatorii stilului corect de utlilizare a vestimentatiei si accesoriilor.

sacou, camasa, ceas de mana

Cand purtati ceas de mana, camasa si un sacou trebuie sa aveti in vedere ca in zona incheieturii mainii, ceasul trebuie sa fie la vedere, camasa nu trebuie sa acopere ceasul, iar sacoul cu maneca sa trebuie sa lase camasa fizibila cam doua degete.
Ideea este urmatoarea, daca ne uitam la mana de jos in sus, trebuie ca ceasul de mana sa fie vizibil,la fel si cam doua degete din manseta camesii, ca mai apoi sa inceapa sacoul. Edificator este daca privit imaginea din articol, fix asa trebuie sa aratati in zona incheieturii mainii cand purtati trioul mai sus amintit!

Sacoul purtat in combinatie cu camasa si ceasul de mana este o alegere potrivita pentru influencerii romani reprezentati de: vloggeri, youtuberi, bloggeri, instagrameri etc.
Sfatul meu este ca atunci cand nu stiti sau aveti dubii, cand vine vorba de purtarea unui sacou este sa va informati, iar internetul este cel mai facil mod pentru acest lucru!

One thought on “Sacoul, camasa si ceasul de mana”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *