Sacou si sticla de sampanie

Sampania ca si un sacou reprezinta eleganta, opulenta, luxul si exclusivitatea. Acum in perioada sarbatorilor de iarna cele doua se leaga si mai mult si exista o sansa mai mare decat in celelalte perioade ale anului de a se intalni, fiindca in perioada sarbatorilor de iarna au loc multe evenimente.

Evenementele la care un sacou si un pahar de sampanie pot fi date de petrecerea de sfarsit de an organizata de catre companii pentru angajatii lor, poate petrecerea de Craciun din familie, ori petrecerea dintre ani. De obicei de revelion un pahar de vin spumant sau champagnie este nelipsit din mana niciunuia dintre noi.

Sacoul si sampania in general merg mana in mana, fiindca ambele promoveaza stilul, bunul gust si bunul trai, fericirea si satisfactia munci.

In istorie s-au promovat foarte mult vinurile spumante din regiunea Champagnie din Franta, de aceea nu mai cauta vinuri spumante ci sampanii, brandurile au evoluat si mai mult promovand anumite denumiri in tara noastra precum
Dom Perignon sau Moet.Oamenii de succes isi permit sampanii premium sau chiar e de lux, ei sunt categoria care poarta sacou.

champagne and man stil

sursa foto: janeaustinblog.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *