Sacou dama designer roman!

Este 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, trebuie sa ne gandim la tara noastra, la poporul roman. Indiferent de critici, indiferent de vorbe suntem romani si reprezentam o natie de oameni buni.
Prin acest articol am sa promovez tinerii designeri romani, tineri care au sau nu legatura cu sacourile desi personal as vrea sa vad si sa am acces la o gama cat mai larga la o piata cat mai diversificata de sacouri cu stil desenate si croite in Romania.

Am descoperit de curand un site dedicat tinerilor designeri romani, personal nu m-ae impresionat colectiile barbatesti, insa doamnele si domnisoarele avangardiste au ceva material “de lucru” pe moleculeF. Pe molecule F am descoperit doar doua sacouri barbatesti, iar de cele de dama sincer nu m-a mai interesat am fost neplacut surprins ca designerii romani nu acorda atentie acestui aspect, dau poate nu mai au inspiratie considera ca nu mai poate evolua aceasta piesa de vestimentatie. Oricum ar fi promit ca voi mai arunca un ochi din cand in cand sa vad daca nu cumva a mai aparut vreun sacou semnat de vreun tanar designer roman.

Pe de alta parte am gasit magazinul online a unei tinere desingner roman, o fata care are o colectie cel putin impresionanta cand vine vorba despre sacouri de dama. Pe site-ul ei gasim o rubrica dedicata acestui lucru numita simplu “Sacouri”, unde doamnenele daca viziteaza si studiaza oferta de altfel foarte generoasa nu ies din magazinul virtual fara sa plaseze o comanda pentru un sacou care a cucerit-o.

Laura Galic este tanara care a dat nastere si incearca sa-si promoveze propriul brand, pe site-ul care-i poarta numele. Magazin online de unde fac parte si sacourile din imaginea de mai jos. Din pacate pentru mine, Laura Galic se adreseaza exclusiv sexului frumos astfel incat n-am gasit decat sacouri de dama.

sacou designer roman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *