In sacou la Starbucks

Starbucks este un celebru lant de cafenele ce a cucerit intreaga lume cu un marketing extraordinar, directionat spre noile tehnologii si clienti.
Trebuie sa recunoastem ca nu doar marketingul conteaza intr-un astfel de serviciu ci si produsul finit, cel care ajunge la client, in speta cafeaua. Chiar daca nu sunt un bautor de cafea, sau un fin cunoscator, recunosc ca-mi place cafeaua de la Starbucks, am baut doar de la Unirii la Hanul lui Manuc, preferata mea este Mocha Caffe.
Este la fel de adevarat ca beau cafea cam de 5-6 ori pe an, dar invitatii la cafea facem cu totii in diferite circumstante.

Fie ca este vorba de o invitatie la cafea pentru a discuta afaceri sau o intalnire cu o domnisoara careia dorim sa-i cadem in gratii sacoul trebuie sa fie nelipsit. Sacoul este baza chiar daca abordam o tinuta business, smart casual sau casual putand purta pe sub sacou chiar un tricou.

Cand merg la Starbucks imi face placere barbat fiind sa vad alti domni purtand sacouri si chiar costume, chiar daca eu sunt imbracat lejer, oamenii pun pret pe aspect iar un sacou te ridica destul de mult in ochii tuturor in ziua de astazi.

sacou la starbucks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *