Femeile si sacoul la petrecerea de sfarsit de an

Sunt un militant al purtarii sacoului in orice situatie, daca m-ai intreba ti-as spune ca si pe plaja de de bon ton, de catre oricine, insa la petrecerea de sfarsit de an doamnelor, domnisoarelor va rog eu nu vreau sa aud ca veti purta sacouri.

De ce nu vreau sa va vad in sacouri?
Sacoul nu este o tinuta feminita, nu inspira feminitate, oricat de sexi ar cadea croiala pe voi si oricat de atragatoare ar fi formele lucrate un an de zile la sala pe abonamentul primit cadou de la firma in care lucrati.
Dragele mele, sfatul meu vi-l dau din toata inima, purtati rochii, fuste, rochite orice este feminin! Macar in aceasta zi festiva sa emanati parfumul feminin, pe care-l ascundeti un an intreg sub contextul uniformitatii “democratice” mai nou in baza unor coduri de eticheta transmise de anumite valori care nu sunt in tocmai naturale dupa parerea mea.

O femeie trebuie sa renunte la armura din timpul razboiului si sa poarte vestimentatia de ceremonie, iar mai frumos decat o rochie de seara pentru o astfel de petrecere nu cred ca este nimic pe o femeie.

Altfel arata o femeie cu un pahar de sampanie in pana, intr-o rochie de seara.

Stiu, mi-ar placea sa cumparati si sa purtati milioane de sacouri in multe alte situatii, dar nu la petrecerea de sfarsit de an si nu la petrecerea de revelion.
Ca tot veni vorba voi scrie articole despre importanta sacoului in noaptea dintre ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *