Cand nu port sacou?

Sacoul, mai ales ca si barbat, merge purtat de cele mai multe ori si ma zbat prin acest blog sa ajunga la cat mai multi faptul ca sacoul trebuie sa fie nelipsit din garderoba fiecaruia.

Este drept ca v-as recomanda sa purtati un sacou, in cele mai nebunatice circumstante, insa trebuie sa admit si sa promovez faptul ca sunt cazuri in care nu este corect vestimentar sa punem pe noi un sacou.

De obicei nu este recomandat sa purtam sacou in activitatile sportive, rare sunt sporturile care necesita purtarea unui sacou si cred ca pot sa le enumar intr-un articol viitor fiindca sunt foarte putine ca numar.

Sacoul nu este recomandat a fi purtat in activitatii care necesita in general miscare, munca fizica, fiindca el nu este cel mai comod articol vestimentar, plus ca in anumite domenii trebuie la locul de munca sa purtam “costume individuale de protectie” (clasicele salopete).

De asemenea nu este recomandat sa mergem la plaja in sacou, desi in ultima vreme sacourile din materiale precum in sunt vazute pe plajele din toata lumea, ba chiar cele mai excentrice insa as prefera totusi sa pastram tinuta cu sacou fie el chiar si unul lejer avand o culoare deschisa pentru o promenada pe malul marii.

plaja exotica Grecia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *